Börjar:
Slutar:
Plats:
Stockholm City Conference Centre, Barnhusgatan 12-14, Stockholm
Kostnad:
Frukostseminariet är kostnadsfritt!

En av grundpelarna i ett hållbart samhällsbyggande är energieffektivitet, både vid nyproduktion och renovering. Här är nätverk som BeBo & Belok viktiga.

Medlemmarna i BeBo och Belok består av några av de inom energieffektivisering mest ambitiösa fastighetsägarna i landet. Nätverken ger fastighetsägarna möjlighet att träffas och dela erfarenheter, diskutera möjligheter samt engagera sig i gemensamma projekt för att demonstrera och utvärdera nya lösningar. Resultaten är öppna och tillgängliga för alla och sprids via nätverken.

Välkommen att inleda konferensen med en frukost med Energimyndigheten, BeBo och Belok!

Som komplement till konferensen genomförs ett antal kostnadsfria frukost- och lunchseminarier, öppna även för andra än konferensbesökarna. Frukosten serveras från klockan 8.00 och 8.30 börjar presentationerna. Klockan 10 invigs sedan konferensen. Se programmet för övriga frukost- och lunchseminarium här.

Program

  • Energimyndigheten satsar på nätverk som BeBo och Belok
    Tomas Berggren, Energimyndigheten
  • Aktuella projekt och fördjupningsområden
    Göran Werner, koordinator för BeBo och Per-Erik Nilsson, koordinator för Belok
  • BeBo och Beloks gemensamma Resultatkonferens 14 november 2018

ANMÄLAN

Som deltagare på frukostseminariet har du 10 % rabatt på avgiften till konferensen. Rabattkoden får du vid anmälan till frukostseminariet. Mer info om konferensen i länken nedan.


Building Sustainability 18

Under två dagar lyfts utmaningar och lösningar genom hela samhällsbyggnadsprocessen, från planering och byggnation till förvaltning. Konferensen bjuder in till en area för ärliga samtal, debatter och kritiska perspektiv. Det kommer vara möjligt att nätverka med ledande experter och beslutsfattare samt över 30 stycken case med goda exempel.

Konferensen arrangeras av Stockholms stad tillsammans med SGBC (Sweden Green Building Council). Klicka här för program, mer information och anmälan.

Senast uppdaterad