Börjar:
Slutar:
Plats:
WSP-kontoret vid Gullmarsplan, Arenav 7, Stockholm
Kostnad:
Kostnadsfritt deltagande

Är du en fastighetsägare som har sneglat på en lösning som du tror skulle spara energi, men som du inte ännu har vågat testa? Eller har du testat den redan och vill dela med dig av dina erfarenheter, goda eller dåliga? Eller är du en produktleverantör med en produkt som du vill få ut på marknaden?

Inom förstudien Ett (nytt) hus, nya möjligheter fokuserar vi på energieffektiv nyproduktion. Förstudien syftar till att peka på hur vi inom nyproduktion av bostäder, genom att tänka nytt och fritt kring installationslösningar kan göra störst effektiviseringsnytta, utan att för den sakens skull kompromissa med god komfort och innemiljö.

Anmäl ditt intresse att vara med på workshop, så återkommer vi med mer info när det närmar sig.

INTRESSEANMÄLAN